I like.. | Blog BudakFadhilah

22.9.10

I like..


kih kih kih, saje gediks gediks nak post sesuatu juga. kesian blog ni. dah lapuk betul. lepas SPM nanti, nak lenjankan blog ni.


nah, sila like. siapa tak like, nanti malam mimpi pocong !
T____________T

bukan malam je boleh mimpi, siang pun boleh. erk,

i selalu terpaksa jadi hipokrit sebab i selalu tak sedia terima kutukan atau kritikan. kita kene jadi hipokrit untuk bagi orang lain bahagia.

aaaaaaa, betul ke ?


p/s:tengah trial lagi.


12 comments:

ChuyRy said... Reply to this comment

good luck! aku dah abis dah..huhu

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

woahhh, dah habis..
melaka ni lambat lah pulak trial nye.

btw, thanks.

Hazzy Ishak said... Reply to this comment

sabar2

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

sabar ? errrrr, kenapa ?
heeeeeee, :P

Dark Half said... Reply to this comment

apa maksud ko jd hipokrit sbb xleh terima kutukan? konpius d situ..

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

maksudnya tak jadi diri sebenar.
sebabbbbb, takut susah nak terima kritikan//kutukan. tapi, susah susah pun, kene jugak hadap. heh,

+akufobia+ said... Reply to this comment

orang lain bahagia ke kalau kita hipokrit?

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

entah. tak tau.

sebelas said... Reply to this comment

guud luck spm..wat sehabis baik :P



http://nomborsebelas.blogspot.com/

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

thanks.

AIman_De_Cloud said... Reply to this comment

er.. hurm? pocong? hahaha http://aimandecloud.blogspot.com/2010/09/perihal-babi.html
komen artis name babi nie!

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

miahahahha. :P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License