petunjuk apakah itu ? | Blog BudakFadhilah

28.8.10

petunjuk apakah itu ?

start//10:19pm

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

pheewww, rasa lama tak update blog ni. bukan tak rindu, tapi tak ada masa. sibuk sangat. heh, trial dah dekat. sebelum tu, nak ucap SELAMAT BERPUASA kepada semua. hehe, terlambat beberapa hari. tak apa, tak apa.

Long Journey Ahead by Juelz the Jedi

ouh, ramadhan tahun ni memang banyak dugaan. banyak sangat. ramadahan pertama, saya telah kehilangan nenek yang saya sayangi. now, saya dah tak ada nenek macam orang lain. tak ada lagi insan bergelar nenek pada pagi raya untuk saya cium tangan dan pipi. sedih bila teringat balik.

dalam waktu ni juga, kesihatan keluarga saya semuanya agak terganggu. lepas sorang sorang yang sakit. sekejap sekejap mesti dapat berita yang ada ahli keluarga masuk hospital. takut betul kalau ada apa apa yang terjadi. ALHAMDULILLAH, semuanya tak teruk sangat.

seperti entry saya yang lepas, yeah, saya makin kenal manusia manusia disekeliling saya. sedikit demi sedikit, perasaan sayang yang menebal tu cuba saya hakiskan. memang menyakitkan, tapi nak buat macam mana. kalau tak, diri saya sendiri juga yang merana.

erk, trial SPM Melaka ialah lepas raya. betul betul beberapa hari selepas raya. rasa takut derr, preparation ? heh, tak tahu macam mana nak cakap. tapi semangat nak trial tu, memang berkobar kobar. hak hak hak. tolong doakan saya boleh ? :)


blerghh, bosan betul tengok blog ni. macam dah lama sangat. nanti bila bila ada masa, nak buat renovation sikit. so, tunggu je lah. kalau ada perubahan, tengok je lah. heeeeeeeee,


p/s:target tahun ni, PUASA PENUH tanpa halangan. erk ?



update. 280810
//blog ni dah ada butang like lah weyh. hak hak hak. sape like, like lah ye. terima kasih. =.='


#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License