24.5.12

Tak sedar sebenarnya.

Dah nak dekat sebulan rupanya :O
Eh belum sebulan lagi, tapi kalau esok memang sebulan lah kan. kan.
Macam sibuk sangat. pfffftt

Haa, sibuk dengan cuti semester, sibuk dengan semester baru. Tak sibuk mana pun sebenarnya.
Dah 3 hari semester baru mula, rasa macam tengah bercuti lagi -.- 
Banyak sangat waktu free. Tunggu result sem lepas keluar, baru fikir apa nak kena buat.


Yang sebenarnya, dah kering idea. Terlampau banyak nak cerita, sampai tak tercerita. Bai.
#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License