23.9.11

Dua minggu cuti mana cukup !

salam semuaaa.

photo
#tumblr

hihi, lama dah tak menaip dalam keadaan menaip yang betul betul nak menaip. oh maiiii, apa yang saya taip ni ??

cuti dua minggu ni macam tak cukup je sebenarnya. haishh, mana ada cuti yang cukup sebenarnya. tak puas lah bercuti sebab adik adik mama dengan abah semua sibuk dengan kerja, sekolah, trial exam, kursus. tinggal lah saya sorang sorang dekat rumah tercangok bila waktu orang lain sibuk dengan urusan masing masing.

tapi minggu pertama rasa bertuah sikit. sebab kawan baik yang study dekat UiTM balik untuk study week. dapatlah keluar dengan dia berfoya foya sekejap. teman makan makan. karok. cuci cuci mata. ok, tak sempat nak tengok wayang pun.

#tumblr

minggu pertama cuti jugak sempat lah jugak adik bongsu teman shopping. memang jadi kewajipan kalau balik melaka cuti, pergi shooping walau sehelai baju. lepas tu karok lagi. haishh, macam dah gila karok je. tapi karok dengan adik and kawan memang super lain laa. hihi  :B

minggu pertama juga, dapat phone baru. aww aww. thanks mama. lama weh tunggu mama belikan phone tu. akhirnya dapat jugak. alhamdulillahhh ♥♥♥ k. nak cakap eh taip lagi sekali. mekaseh mama. sayanggg mama sangat sangat !! nak BB  awak pin boleh ? hihi  :B  // tapi kalau tak dapat pun still sayang mama sangat sangat jugak.

minggu kedua paling TAK BEST !! TAK BEST !! TAK BEST !! TAK BEST !! TAK BESTT !!

minggu pertama cuti abah ada lagi. balik makan tengah hari. ada lah jugak saya rasa sibuk sebab nak masak makan tengah hari bagai. tapi minggu kedua cuti ni abah pergi kursus seminggu. seminggu. arghh, tak ada orang nak belikan sarapan. kena bangun sendiri masak sarapan sendiri.

#tumblr

minggu kedua memang kerjanya bangun lewat je ah. dah siap siap bagi burung, ikan, makan semua pukul lapan pagi, sambung tidur balik. pernah ada hari tu terbangun pukul 12 lebih tengah hari. erk, kelam kabut bangun. dah rasa macam orang sewel pun ada gak.

minggu kedua cuti minggu paling malas nak masak. tahukah anda, anda akan rasa down bila terfikir yang siapa nak makan makanan yang kau masak kalau orang lain semua balik lewat ? ish, terus rasa malas nak masak. masak pun ala kadar je. tu pun dah lewat. rasa rasa mama dengan adik adik dah nak balik rumah, baru pergi dapur masak.

arghh, tak sempat tengok wayang, makan dekat johnnys, makan dekat seoul garden. alahai. tinggal lagi satu hari sebelum balik Perak ahad ni.

apa apa pun,
dua minggu cuti memang tak cukup !

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lrqwzoRMZj1qgnjgmo2_400.gif

grrrr.

21.9.11

12.9.11

Saya sedang bercuti.

photo
#flickr
semester satu foundation year dah tamat. tunggu semester dua. jyeahhh. // lagak macam dah nak grad  -.-

oh, since saya sedang bercuti, blog www.nufaa.com pun nak bercuti. boleh ? blerghhhh, nananana, cannot. blog ni tak ada istilah bercuti sebab dia memang dah banyak bercuti. ergh, apa lah yang saya merepek kan ni  -.-

sebenarnya, tengah dalam mood bermalas malasan. nak qada' tidur. nak manja manja dengan mama. nak makan yang sedap sedap. nak jalan jalan cuci mata. sebenarnya tengah rasa nak buat semua benda yang memang tak kan boleh buat dekat Tronoh tu. duhhhhh,

dan disebabkan itu, blog ni pun akan terabai. sekian.

eh, bukan blog ni memang selalu terabai ke ?  -.-

6.9.11

Final.

salam.


eh, macam le final year nak gebang sana sini. tak apa lah. first time. duhhhh, perasaan dia lain macam ah bila nak masuk hall tadi. ye ah. first time lah katakan  -.-

tak sabar ni nak tunggu hari sabtu. lepas ni nak watlek dekat rumah selama 2minggu. ish, dua minggu je ?  T__________T

nak tidur jap ah. nak rehatkan minda. konon konon. zzzzzzzzzzzzz



baru perasan. apesal aku tak simpan entry ni untuk entry wordless wednesday esok. ah, malas nak backspace. ok. bye.

4.9.11

Ni kira alasan lah jugak.

#tumblr

kekonon sibuk study sebab final exam 6/9 ni. konon konon je.

orang jenis macam saya tak ada nya rasa sempat dan bernafsu untuk study dalam minggu pertama raya ni  walaupun hakikatnya minggu pertama raya ni ialah minggu belajar, study week  -.-

urgh. kejam nya. kejam nya. kejam nya.

nanti dah habis exam, kita update lagi eh kalau rajin.







urgh.

kejam. kejam. kejam. kejam.

esok pagi, pukul 9, dah kena balik Perak.

tak nak balik. tak nak balik. tak nak balik  T__________T

eh, macam tak percaya dah nak habis semester 1. omaigoddd, semester satu dah nak habis  -.-

ish, tapi kenapa kejam sangat study week tu ialah minggu pertama Syawal ?


KENAPA ?!!
image 
#tumblr

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License