28.5.10

nazak dah..

start//5:07pm

...a'ah. blog ni memang dah nazak.


blog ni pun memang akan koma untuk beberapa bulan lagi,

oh, waktu itu semakin hampir sebenarnya.

dalam blog ni sedang koma, penulis dia tengah
mencari semula identiti yang macam dah hilang tu.

nanti bila perang dah habis, baru boleh ambil kesah
dengan penyakit blog ni. heeeeeeee,


p/s:nafsu belajar biology langsung tak wujud !
tak terangsang langsung nak hadap ! damn !


21.5.10

menggatal gila.

start//5:11pm

assalamualaikum.

nak cakap saya tengah exam.

sibuk sangat.

fobia nak online lama.

dah tu je.


doakan hidup saya jadi tenang.


bye.


p/s:kalau lah ada ubat untuk rawat parut hati yang sakit kan best ?


1.5.10

selamat tinggal sayang.

start//2:01pm

salam semua,

heh, ada satu minggu lagi sebelum exam mid year. sebab tu nak buat wasiat ni. ni pun berfikir lima ratus kali nak update atau tak. bila dah fikir lima juta kali, update lah. blog ni macam dah nazak gila. HAHA

SELAMAT TINGGAL SEMUA.

i dah nak exam. i tak nak main main lagi. *geli siot cakap macam ni. geeeerh, masa tak cukup ni. so tak nak buang masa.

DOAKAN SAYA OK.



btw, saya rasa macam benci gila nak pergi sekolah lepas DI BABI KAN, DI SIAL KAN, DI BODOH KAN oleh cikgu. bukan saya seorang. tapi sekelas saya. iaitu termasuk saya. macam macam lagi kata kata kesat kite orang kene. semua orang yang tak bersalah menangis macam esok nak kiamat. termasuk saya lah, heh, kene maki hari jumaat pulak tu.


BENCI CIKGU CIKGU TU.
lepas dah maki maki
'saya minta maaf atas keterlanjuran saya.'
wak lu !

apa kata aku babi kan anak kau.


pergh, sumpah sedih siot kene hina macam tu. mak bapak kiteorang pun tak pernah babikan, sialkan kite orang. kite orang dibanding bandingkan dengan budak budak SPM TAHUN LEPAS. kite orang dikatakan tak layak cemerlang SPM. kite orang dikatakan macam babi. cita cita nak cemerlang SPM, paaaaap, jatuh berkecai.

I hate you. We hate you, class by /pitzyper!

seharian kiteorang menangis. pergi kelas tambahan dengan mata mata bengkak. budak perempuan le yang lebih. lelaki kan hati kering. saya pulak, tak peduli, time kene maki tu dah teresak esak. dah lah kene maki dekat ruangan terbuka.

PADAN MUKA SEKOLAH NAK KENE SAMAN.


apa apa pun, cita cita saya dah hancur. hati saya dah sakit, impian saya dah kabur, harapan saya dah musnah, saya dah benci sekolah, saya dah benci cikgu.

JANGAN SUKA SUKA NAK MAKI ORANG !
pergi maki budak yang salah je.


p/s:harap ada cikgu SMK bukit baru melaka buka blog ni.
p/s/s:cek nuffnang pertama dah sampai.


#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License