27.6.09

perempuan.

start//2:03pm

lady emerald gift by lounging linda

awak perempuan,
saya perempuan.


kita sama sama perempuan.
jadi,
sila faham perasaan perempuan.


jangan ingat awak seorang je yang ada
perasaan sebagai seorang perempuan.
perempuan perempuan lain tak ada perasaan ke?


kalau perempuan sendiri tak faham perasaan perempuan,
sape lagi yang nak faham dan mengerti perasaan
kaum hawa ni?
kaum adam?
susah gamaknya.


jadi,
sila muhasabah diri sendiri.
fahamlah yang perempuan perempuan
lain pun ada perasaan menjadi seorang perempuan
seperti awak.


Terima Kasih

22.6.09

apasal ek?

start//3:41pm


semua homework sudah selesai dekat sekolah.
wehuuuuu..
masa untuk online.
hehe

cuba tengok bawah nie.

[klik untuk besau]

rasanya dah berbulan bulan kot asyik RM0.00
geram betul dengan nuffnang nie.
rasa give up pun ada gak. haha
tak pe.tak pe

saya masih boleh bersabar.
tunggu lagi beberapa bulan.
harap harap akan ada perubahan.
hehe

jeleous pada mereka yang berjaya pecahkan
RM0.00 tue..
cmana ek korang buat?
pening dah fikirkan caranya.
apasal ek asyik kosonggg je...
hishhhh..

tak menyenangkan hati betullah.
duit ohh duit..



p/s:please share cmana nak bagi RM0.00
tue berubah pada RM something.



14.6.09

kembali sekolah.

start//10:43pm


heyyyyaaaa..

esok sekolah !!
seronok.seronok

haha
nasib homework semua dah beres.

ahhhhhhhhh...
rindunya dengan my girlfren.
rindunya dengan meja saya yang berbalut
indah tue.
yuckzzz..
rindunya pada toilet yang saya jarang masuk tue.
rindu pada papan buletin kelas yang saya decorate.
hik3~
rindu jugak nak mendenda orang.

besok, denda secara besar besaran akan
di jalankan.
muahahahahahhaa..
mampus korang...

tak sabar.tak sabar
tak sabar nak nengok muka ketat sebab kene
keluarkan duit bayar denda and tak kurang
jugak muka sengal yang dah siap siap keluarkan
duit sabab tahu kene denda.
senang kerje saya.

dan, dan,
tak ketinggalan,
saya jugak rindu suara cikgu yang menjerit jerit
suruh budak diam waktu assembly.
muahahahahahaha...

110:365 by we believe in gnomes


sure sure esok lepas balik sekolah saya akan
terjelepok atas katil sebab terlampau hyper
dekat sekolah.
hehe

ye la.
dah biasa rehat rehat dua minggu,
tiba tiba kene pergi sekolah balik.

apa kata bagi cuti sekolah dua bulan.
kan besh ??
haha

tapi bosan pulak nanti.
jadi,
lebih baik lah pergi sekolah.
bersyukur ada cuti dua minggu.

cuba bayangkan,
kita sekolah tanpa cuti !!
sabtu ahad pun sekolah.
cikgu boleh mati berdiri jawabnya.
yang anak murid nye pulak mati terbaring.
haha
tidak !! tidak !!


saya ni dah sengal sengal kepala hotak nie,
mengantuk sudah.


lebih baik saya stop dan tidur.
jap !!
baju belum gosok.

Converse All-Stars by Layla Keramat


esok pagi pun boleh kut.
hehe

mahu tidur nyenyak.
byebye.

zzZZZzZzzzZZzzZZz.....



p/s:motif pic kasut??
kasut baru..
nyiahahahahahaha..



11.6.09

terasa kosong.

start//1:28pm


lama dah rasanya tak menaip dekat blog ni. bukannya sebab saya takut, malas atau apa apa sahaja. tapi komputer ni kene hantar kedai untuk servis dan masukkan antivirus. sebab tue saya hilang untuk beberapa hari.

mood untuk blogging rasa macam hilang sama sekali. dah tak ada perasaan seronok lagi. saya pun tak tahu kenapa. mungkin sebab saya pening atau tertekan. mungkin !! lagipun, saya juga berasa yang saya hanya membuang masa untuk ber'blogging. adalah lebih baik kalau saya hadap kerje kerje rumah. saya tahu ayat saya poyo ok.

tapi saya tak adalah sampai nak delete terus blog nie. mungkin saya akan jarang update. lagi sekali saya nyatakan, mungkin !! hehe (: kalau saya bosan, memang blog lah tempat saya hilangkan rasa bosan. jadi, tak ada sebab saya nak buang terus blog ni daripada hidup saya.

saya tahu saya mula merepek. mungkin sebab saya dah lama tak blogging. hehe. saya stop di sini sahaja. saya teringin nak buat statement. saya harap sangat apa yang saya katakan ni tak di salah anggap oleh orang lain.


kepada kak honey : i'm really sorry. mungkin saya secara tak sengaja dah buat akak marah dan sakit hati. tapi, saya tak habis fikir apa yang saya buat. saya rasa bingung selagi akak tak maafkan saya. saya harap akak boleh lah tegur saya secara private. terima kasih.

kepada sesiapa sahaja:saya juga memohon maaf. seperti entry saya yang lalu. saya harap, anda semua tegurlah saya secara private kalau saya ada buat anda sakit hati. terima kasih.

I'm Sorry... by Iz.


terasa beban dah lepas. kembali terasa kosong.


3.6.09

sereeemmm

start//9:41pm


takottt...
malam ni tido sorang sorang sebab gadoh
ngan ika.

tak kan nak ajak dia lak.
kan dah gadoh.
bodoh.

dah la hujan tengah lebat...


My Worst Dream / Lucy's Balloon Film Shot by Alyssa L. Miller


cuti yang tak cuti.

start//2:39pm



uwaaaaaaaaa....
petang nanti ada tuisyen..
MALAS.
malas gile.
MALAS.

'nak pandai ke bodoh?'
'nak pandai kene pergi !!'




#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License